ROOF Management

Viden

Nyt fra bestyrelsen

To nye ansigter i ROOF Managements bestyrelse

Fra 1. september 2021 har vi to nye og spændende profiler med på vækstrejsen hos ROOF, nemlig Pernille Sandberg Bech og Lars Brondt. Begge er spændende og skarpe ledelsesprofiler, Pernille er CEO og stifter af Goodtalks, mens Lars er COO hos Hovedstadens Ejendomsadministration A/S.

Personale-update

Ny Senior Investment Manager, Brian Rathje

Hos ROOF Management A/S er vi stolte af at annoncere tiltrædelsen af Brian Rathje, tidligere Senior Investment Manager hos Heimstaden. Brian får ansvaret for at finde og udvælge de bedste investeringscases til selskabets portefølje af ejendomme.

Podcast fra PropTech Danmark

Camilla Dalum sætter spot på udviklingen indenfor ejendomsinvesteringer

Camilla Dalum var i april inviteret i studiet for at deltage i podcasten fra PropTech Denmark. De satte særligt spot på udviklingen indenfor ejendomsinvesteringer, hvor ny teknologi, demokratisering af data og nye investeringsmuligheder ændrer markedet for private investeringer. Lyt med og hør Camillas holdninger og indsigter omkring demokratisering af ejendomsinvesteringer med beløb på helt ned til 500 kr., og hvordan man kan imødekomme en ny generation af ejendomsinvestorer, der har en langt mere digital adfærd.