ROOF Management

Aktuelt og nyheder

VSO-midler

Det skal du vide om at investere med VSO-midler

I vores seneste ejendomsfond, ROOF Invest Forsytiaparken, kunne der investeres med VSO-midler. Opsparing af VSO-midler kaldes også virksomhedsskatteordningen og omhandler midler bestående af et overskud fra f.eks. en virksomhed, som, uden ekstra skatteomkostning, kan investeres i udvalgte fonde og investeringsselskaber. En investering som denne giver desuden mulighed for at opretholde en VSO-ordning.

GALLERI

Eksklusivt event på toppen af København

Den 17. november 2021 afholdt vi et vellykket ROOFTOP event på toppen af Codanhuset i København. Her præsenterede vi vores nye fond og bød på bobler, tapas, musikalsk indslag og et fagligt oplæg om virksomhedsskatteordningen.

INFLATION

Vi budgetterer aktuelt med 1% inflation – det betyder det for dig

Hvis du har set nærmere på ROOF Invests investeringsmuligheder i boligudlejningsejendomme rundt omkring i Danmark, har du måske bemærket, at vi lige nu budgetterer med en inflationsstigning på 1,0%.

Men hvad betyder det egentlig for dig som investor – og hvilken påvirkning har det på det forventede afkast?

Nyt fra bestyrelsen

To nye ansigter i ROOF Managements bestyrelse

Fra 1. september 2021 har vi to nye og spændende profiler med på vækstrejsen hos ROOF, nemlig Pernille Sandberg Bech og Lars Brondt. Begge er spændende og skarpe ledelsesprofiler, Pernille er CEO og stifter af Goodtalks, mens Lars er COO hos Hovedstadens Ejendomsadministration A/S.

Personale-update

Ny Senior Investment Manager, Brian Rathje

Hos ROOF Management A/S er vi stolte af at annoncere tiltrædelsen af Brian Rathje, tidligere Senior Investment Manager hos Heimstaden. Brian får ansvaret for at finde og udvælge de bedste investeringscases til selskabets portefølje af ejendomme.

Podcast fra PropTech Danmark

Camilla Dalum sætter spot på udviklingen indenfor ejendomsinvesteringer

Camilla Dalum var i april inviteret i studiet for at deltage i podcasten fra PropTech Denmark. De satte særligt spot på udviklingen indenfor ejendomsinvesteringer, hvor ny teknologi, demokratisering af data og nye investeringsmuligheder ændrer markedet for private investeringer. Lyt med og hør Camillas holdninger og indsigter omkring demokratisering af ejendomsinvesteringer med beløb på helt ned til 500 kr., og hvordan man kan imødekomme en ny generation af ejendomsinvestorer, der har en langt mere digital adfærd.