19. april 2021 - ROOF

Tre gode grunde til at placere din ejendomsinvestering hos ROOF Management

Viden / Internt / Tre gode grunde til at placere din ejendomsinvestering hos ROOF Management | Læsetid 3 minutter
Vi lover dig en tryg investeringsrejse, hvor du skal foretage dig mindst muligt. Læs om det og en række andre fordele ved at vælge netop os som din udbyder af ejendomsinvesteringer.
Tre gode grunde til at placere din ejendomsinvestering hos ROOF Management
Investering i ejendomme En ejendomsinvestering ligger i kategorien ”alternative investeringer” sammen med alt andet, der ikke er børsnoterede aktier eller obligationer. For eksempel ligger vindmøller, solparker, skove, hedgefonde, infrastruktur, kunst mm. i samme kategori. Sammenligner man med aktier og obligationer, er ejendomme den aktivklasse, der gennem de seneste knap 150 år har givet det højeste afkast på langsigtede investeringer.

Hvem er vi?

ROOF Management er en professionel ejendomsudbyder og -forvalter, der tilbyder investeringsprojekter i form af boligudlejningsejendomme samt professionel forvaltning af ejendomme. Minimumsinvesteringen hos ROOF er 750.000 kr., og i alle vores fonde kan der investeres med frie midler, selskabsmidler og pensionsmidler. Udvalgte fonde udbydes også til VSO-midler, også kaldet virksomhedsskatteordningen.

1. Du er i trygge hænder - og vi er 100% transparente i alt, hvad der vedrører din investering

Vi gør alt for at skabe en tryg investeringsrejse for vores investorer. Det gør vi blandt andet ved at være transparente i vores kommunikation og åbne omkring vores budgettering. Vi tager altid vores forholdsregler for den generelle udvikling og inflation, og vi lover aldrig mere, end vi kan holde, ligesom vi ikke indregner ejendommes værdistigninger. Vi lægger med andre ord vægt på en konservativ budgettering og ordentlige forhold, og vi overrasker dig hellere positivt end lover for meget.

Hos ROOF har vi professionelle og engagerede ejendomsfolk siddende rundt om hele bordet, og vi tager godt vare på dine midler. Vi har også en digital investorportal, hvor du altid kan logge ind og følge med i udviklingen omkring dine investeringer hos os. Som investor inviteres du også løbende til generalforsamlinger, og du har derudover mulighed for at blive en del af bestyrelsen, hvis du ønsker at følge aktiviteterne omkring ejendommen tæt.

2. Du behøver ikke røre en finger - vi gør det hele for dig

Når du investerer i en ejendom hos ROOF Management, er det en passiv investering. Det betyder, at du kan læne dig tilbage i vished om, at din formue er i trygge og kompetente hænder hos professionelle. Det kræver specialistviden at foretage alternative investeringer og særligt dét at købe og drive en ejendom er omfangsrigt. Hos ROOF gør vi alt arbejdet for dig. Vi udvælger og opkøber ejendommen, står for grundig Due diligence, forhandler en god og fornuftig finansiering hjem, benytter vores partnerskaber og forhandler fordelagtige aftaler på plads. Vi sikrer udlejning af ejendommen til gode og stabile lejere, står for samarbejdet med en nøje udvalgt ejendomsadministrator og sikrer en optimeret og bæredygtig drift, hvor ejendommen vedligeholdes, så den er mest mulig værd den dag, den skal sælges. Og så står vi selvfølgelig også for salget i sidste ende.

3. Din investeringsejendom optimeres så vidt muligt med bæredygtige elementer

Driften af en ejendom er kernen i en ejendomsinvestering, når vi taler boligudlejningsejendomme, og en dygtig ejendomsforvalter kaster løbende et kritisk blik på muligheder for optimering af driften og henter alle de besparelser, der er at hente. Hos ROOF er fokus både på tilfredse lejere og tilfredse investorer, og når vi drifter en ejendom, er bæredygtighed et væsentligt parameter i vores beslutninger. Alle ejendomme kan have glæde af bæredygtige elementer, men det er naturligvis en hårfin balance, hvor vi vælger at sætte ind på de konkrete ejendomme, så indsatsen giver mening i forhold til outcome. Optimeringer kan for eksempel omhandle grøn strøm, energibesparende LED belysning, ladestandere til elbiler, vandspareplaner eller konkrete tiltag omkring cirkulær økonomi.

Mere fra os

Vi holder dig opdateret på ejendomsmarkedet - læs vores nyeste indlæg her