ROOF Invest udbyder:

Forsytiaparken i Næstved

ROOF Invest byder velkommen til endnu et spændende investeringsprojekt: Forsytiaparken. Med en investering i Forsytiaparken kommer du med på bølgen med ejendomsinvestering og får en tryg, stabil og langsigtet placering af din formue med en gennemsnitlig årlig forrentning på 11%.

Minimumsinvesteringen svarer til en 10% andel og er på DKK 2,14 mio.

Projektet består af fem nyopførte og fuldt udlejede boligudlejningsejendomme – beliggende i Næstved på Sydsjælland. Ejendommene er et miks af rækkehuse og lejligheder – alle i høj kvalitet. Forsytiaparken er starten på en ny bydel i den sydlige del af Næstved få kilometer fra byens centrum. Her findes blandt andet en hyggelig kanal, hvor Næstved Kajak & Kanoklub er placeret, og bydelen er nabo til et af byens mest attraktive beboelsesområder, Digterkvarteret. Derudover ligger den charmerende havneby Karrebæksminde blot få kilometer væk. Det begrænsede udbud af nyere lejeboliger i Næstved skaber stor efterspørgsel på lejeboligerne i Forsytiaparken.

Næstved er i rivende udvikling og har stigende befolkningsvækst. Snart kommer der motorvej til byen, og der er ligeledes en omfattende opgradering af jernbanen i gang, hvilket er med til at forbinde byen bedre til resten af Danmark. Rejsetiden med tog fra København til Næstved reduceres fra halvanden time til langt under en time.

Du har mulighed for at investere i Forsytiaparken med VSO-midler, frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler. Som investor får du anvisningsret til boligerne.

Forventet overtagelse er den 23. december 2021.

 

Nøgletal for investeringen

  • Gns. forrentning af den investerede kapital på 11% p.a.
  • Ejerandel på 10% ved indskud på DKK 2,14 mio.
  • Samlet projektsum udgør DKK 80,8 mio.
  • Egenkapitalindskud: DKK 21,4 mio.
  • Minimumsinvestering DKK 2,14 mio.
  • Belåningsgrad: 77%
  • Den samlede årlige lejeindtægt udgør DKK 4,2 mio.
  • Årlig bruttoleje DKK 1.359 pr. m2
  • Inflation: 1,0%
ROOF Invest Forsytiaparken

Få tilsendt præsentation

Udfyld formularen og få tilsendt Investorpræsentation om Forsytiaparken pr. mail.
ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer. Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Kim i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Kim eller send en mail, hvis du har spørgsmål.