Sejlhusene
Fuldtegnet

Sejlhusene

På Amager Strandvej ligger Sejlhusene – et boligprojekt bestående af en ejendom med 12 eksklusive lejligheder - alle med egen have eller tagterrasse.

Fuldtegnet

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Fuldtegnet

Sejlhusene

Amager Strandvej 56 A-N, 2300 København S.

Sejlhusene er tegnet af Vandkunsten og er en arkitektonisk imponerende ejendom med flotte træfacader. I stueetagen findes seks velindrettede 2-værelses boliger med udgang til egen have, som vender ind imod et stort grønt gårdrum, der deles med naboejendommene.

Sejlhusene har en prima beliggenhed i 2. række til vandet få hundrede meter fra den populære Amager Strandpark samt Øresund Metro Station. Strandkvarteret, hvor ejendommen er placeret, byder på både restauranter, caféer og gode indkøbsmuligheder. Sejlhusene ligger desuden overfor en hyggelig haveforening, Sundby Sejlforening og grønne arealer samt diverse kultur- og sportsaktiviteter.

Sejlhusene er ROOF Managements tredje projekt i rækken af eksklusive boligudlejningsejendomme nær Amager Strand.

Skriv dig op på interesselisten
Gode grunde til at investere i ejendommen

Anvisningsret – et attraktivt alternativ til lejlighedskøb

12 lejligheder i varieret størrelse

Minimumsinvestering DKK 750.000

Beliggende i 2. række til vandet

Sejlhusene - image 1
Sejlhusene - image 2
Sejlhusene - image 3
Sejlhusene - image 4
Sejlhusene - image 5
Yderligere info

Attraktivt beboelsesområde med menneskeskabt lagune, trendy caféer m.m.

Amager Strandvej har over de seneste 15 år været igennem en kolossal udvikling. Fra et lidt hensygnende område til i dag at udgøre et meget attraktivt beboelsesområde, hvor de tidligere badestrande er opgraderet med topmoderne forhold med en menneskeskabt lagune, hvor man trygt kan prøve kræfter med roning, kajaksejlads, kite- og windsurfing, og få lidt mere vind i sejlene på det åbne hav på den anden side. Beachvolley-, petanque- og boldbaner benyttes flittigt på de store grønne arealer, som også er ideelle til cykel-, løbe- og gåture.

Amager Strandpark er et særdeles indbydende og populært rekreativt område med et enormt stisystem, der gør det nemt at bevæge sig rundt både med hunden, børnene og i løbeskoene.

Nær Sejlhusene ligger også Kløvermarkens Idrætsanlæg – et stort grønt område, som udelukkende består af udendørs boldbaner.

Vores track record taler for sig selv

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

Thomas Borg
CEO

Thomas Borg

t.borg@nectaram.com
+45 26 80 16 10
Bjørk Krogshave
Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

bk@roofmanagement.dk
+45 27 78 64 40