Fuglebakkekollegiet
Fuldtegnet

Fuglebakkekollegiet

I Københavns nordvestkvarter tæt på Frederiksberg er opført et moderne og tidssvarende kollegie, Fuglebakkekollegiet, med 71 moderne studieboliger og 72 værelser.

Fuldtegnet

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Fuldtegnet

Fuglebakkekollegiet

Rabarbervej 10-12, 2400 København NV.

Fuglebakkekollegiet har 71 moderne studieboliger og 72 værelser beliggende i 18 delelejligheder til udlejning.

Fuglebakkekollegiet er meget centralt beliggende i forhold til de fleste uddannelsesinstitutioner i København. Der er omkring 2 km til henholdsvis Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg, Københavns Universitet, Panum Instituttet og mellem 2 og 5 km til Københavns Universitets øvrige fakulteter, som er fordelt ud over København.

Studieboligerne er 35-48 m2 og har eget tekøkken med to kogeblus, emhætte og vask, badeværelse og depotrum. Boligerne er fordelt på stue og første etage. Til hver af boligerne i stuen hører en lille terrasse og på begge etager findes opholdsrum med fælleskøkkener.

Delelejlighederne er 93-98 m2. De er udformet og tiltænkt som et bofællesskab, hvor værelserne er lidt mindre men med fællesområde, hvor hverdagsfællesskabet kan dyrkes.

Kollegiet har været fuldt udlejet siden 2019.

Skriv dig op på interesselisten
Gode grunde til at investere i ejendommen

Anvisningsret – et attraktivt alternativ til forældrekøb

143 boliger – moderne og tidssvarende

Samlet areal: 4.267 m2

Minimumsinvestering DKK 750.000

Fuglebakkekollegiet - image 1
Fuglebakkekollegiet - image 2
Fuglebakkekollegiet - image 3
Fuglebakkekollegiet - image 4
Fuglebakkekollegiet - image 5
Yderligere info

Københavns nordvestkvarter er blevet hipt

Beliggenhed vil altid være grundstenen i en succesfuld ejendomsinvestering. Ballerup imødekommer de krav, som boligsøgende oftest stiller til en kommende bolig: nærhed til job eller uddannelsessted, god infrastruktur samt et attraktivt by- og kulturliv.

Ejendommen er beliggende i Københavns nordvestkvarter, som de sidste 5 år har udviklet sig til et meget hipt og attraktivt område af København. Bodegaen er blevet til ølbar og grønthandleren til gourmet-pizzeria. Området byder på spændende caféer, mange forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder, fitnesscentre, andre sportsfaciliteter og ikke mindst offentligt transport.

Vores track record taler for sig selv

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

Thomas Borg
CEO

Thomas Borg

t.borg@nectaram.com
+45 26 80 16 10
Bjørk Krogshave
Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

bk@roofmanagement.dk
+45 27 78 64 40