ROOF Management

Om os

Amagertorv 11

Vi skaber en tryg investeringsrejse

Camilla sitting

Transparens, tilgængelighed og tillid er nogle af vores kerneværdier, og vi ønsker at placere os øverst på kvalitetsskalaen i markedet for ejendomsinvesteringer

ROOF Invest

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på min. DKK 750.000.

Se alle projekter
Nøje indkøbte projekter

Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale.

Favorable afkast

Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden

Vi klarer al administration

Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører

proptech logo
ejendomdanmark logo
Nils Camilla

Mød teamet!

Vi er en flok dedikerede ejendomsfolk med investorernes interesser i fokus. Det betyder blandt andet en professionel forvaltning af vores ejendomme.

Se her
Vores

Kerneværdier

Professionalisme
Professionalisme gennemsyrer alt, hvad vi gør hos ROOF Management. Fra hvordan vi behandler vores investorer, samarbejdspartnere og lejere til de ejendomme og fonde, vi repræsenterer.

Åbenhed
Vi tror på, at åbenhed, ærlighed og transparens vedrørende vores investeringer skaber tillid.

Innovation
Som Proptech virksomhed tænker vi innovativt – både ift. vores investeringer, vores forvaltning, drift og digitale løsninger. På den måde skaber vi meningsfulde investeringer.

Respekt
Respekt for mennesker og jorden bidrager til at skabe det samfund, vi ønsker, og derfor har vi fokus på bæredygtige løsninger og aktiviteter.

Arbejdsglæde
Arbejdsglæde skabes ved meningsfyldte opgaver, høj grad af autonomi, humor og samvær med gode kollegaer.

Vores projekter

Vi tror på, at en attraktiv beliggenhed og en professionel ejendomsdrift er grundstenene i en succesfuld ejendomsinvestering, og vores ejendomme er nøje udvalgt ud fra skarpe kriterier.
Se projekter
FAIF
FAIF

Forvalter af Alternative Investeringsfonde

ROOF Management A/S har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde fra Finanstilsynet med reg.nr. 23.144.