TELEGRAFKOLLEGIET

En investering i studieboliger er en investering i fremtiden

På Telegrafvej er opført et kollegie bestående af 262 moderne og tidssvarende studieboliger til udlejning. Studieboligerne er i gennemsnit på 39 m² – ideelt for det studerende par eller singlen, og har attraktive fællesarealer med grønne omgivelser samt et særligt fokus på sport og aktivitet. Lejerne flyttede ind i september 2020, og der er mange interesserede på venteliste til Telegrafkollegiet.

Hvorfor investere i projektet?

  • Afkast på ca. 12% p.a.
  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til lejlighedskøb
  • Indflytningsklar til studiestart 2020
  • 262 studieboliger – moderne og tidssvarende
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Opsparing på DKK 2 mio. efter 10 år ved investering på DKK 1 mio.
  • Ejerandel på 1% ved indskud på DKK 1 mio.
  • Samlet projektsum udgør DKK 350,7 mio
PRÆSENTATION (PDF)

Få tilsendt præsentation

Udfyld formularen og få tilsendt materialet.
OMRÅDET

Flere store uddannelsesinstitutioner lige om hjørnet

Beliggenhed vil altid være grundstenen i en succesfuld ejendomsinvestering. Ballerup imødekommer de krav, som boligsøgende oftest stiller til en kommende bolig: nærhed til job eller uddannelsessted, god infrastruktur samt et attraktivt by- og kulturliv.

Ballerup har i dag Danmarks største koncentration af højteknologiske virksomheder. Mange studerende søger derfor naturligt til Ballerup for at arbejde og bo. Efterspørgslen på studieboliger i kommunen er således stigende, hvorfor kommunen da også forventer, at der skal opføres 1.500 boliger frem til 2024 og yderligere 650 boliger frem til 2030.

Kollegiet ligger tæt på DTU Ballerup Campus samt fem ungdomsuddannelsesinstitutioner, herunder tre gymnasier samt i cykelafstand til DTU Lyngby Campus. Derudover ligger kollegiet tæt på Ballerup Bymidte, hvor Ballerup Centret, sports- og kulturtilbud samt Ballerup Station ligger.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
MATERIALE (PDF)

Download Investorpræsentation

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Thomas i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Thomas eller send en mail, hvis du har spørgsmål.