FULDTEGNET

Ejendomsfond på Frederiksberg

På Bernhard Bangs Allé 39, Frederiksberg, ligger ROOF Invests investeringsprojekt: En flot nyrenoveret og fuldt udlejet boligudlejningsejendom på 1.806 m2 med 31 lejemål.

Her er tale om en yderst stærk investeringscase, som udbydes til investorer med en investérbar formue på minimum DKK 750.000.

 

Høj lejesikkerhed og lav driftsrisiko

Ejendommen er kendetegnet af moderne arkitektur og rene linjer, mens nøgleordene for lejlighederne er rene linjer, lys og luft. Ejendommen er fuldt udlejet, og lejemålenes små størrelser på 40-80 m2 – samt beliggenheden på Frederiksberg – gør dem yderst attraktive i boligmarkedet.

I 2018 blev Ejendommen konverteret fra kontorer til boliger og gennemgik samtidig en gennemgribende renovering. Der blev tilføjet tre etager til byggeriet, opført en stor tagterrasse samt monteret altaner. I samme ombæring blev der monteret solceller på Ejendommens tag, og alle installationer, døre og vinduer samt al inventar blev udskiftet. Ejendommen fik ny facade, kælderen blev renoveret, og der blev lagt egetræsparketgulve fra HARO.

Som følge heraf er Ejendommen i dag klassificeret som energiklasse A.

Ovenstående er med til at gøre de 31 lejemål attraktive for potentielle lejere.

OBS: Som investor i ROOF Invest Frederiksberg, får du anvisningsret til lejlighederne.

Forventet overtagelse er 15. december 2021.

 

Nøgletal for investeringen

  • Gns. forrentning af den investerede kapital på ca. 8,3% p.a.
  • Ejerandel på 10% ved indskud på DKK 2,97 mio.
  • Samlet projektsum udgør DKK 110 mio.
  • Egenkapitalindskud: DKK 29,7 mio.
  • Udskudt skat: DKK 11.7 mio.
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Den samlede årlige lejeindtægt udgør DKK 3,7 mio.
  • Årlig bruttoleje DKK 2.085 pr. m2

Skriv dig på interesselisten

ROOF Invest Frederiksberg er fuldtegnet, men vi lancerer løbende nye og spændende ejendomsfonde. Skriv dig på interesselisten for kommende projekter her.
OMRÅDET

Rigt kultur- og caféliv på Frederiksberg

Bernhard Bangs Allé 39 er en central og indbydende placering på Frederiksberg. Her er tale om en charmerende og blomstrende del af Frederiksberg, Flintholm, som lige nu er i hastig udvikling.

Her er både caféer og restauranter, men du finder også Kultur- og bevægelseshuset KU.BE skråt overfor Ejendommen.

Beliggenheden er desuden ideel i forhold til offentlig transport, og indenfor få minutters gang ligger Flintholm Station (S-tog og metro) og Lindevang Station (metro) samt adskillige busforbindelser. I området er der også gode indkøbsmuligheder og både fitnesscenter, svømmehal og grønne områder er i gåafstand fra Ejendommen.

Dertil kommer de mange uddannelsesinstitutioner på Frederiksberg, som er med til at gøre lejlighederne populære blandt studerende i området.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Kim i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Kim eller send en mail, hvis du har spørgsmål.