Forsytiaparken II
Projekt

Forsytiaparken II

Vi byder nu velkommen til ROOF Invest Forsytiaparken II. Projektet består af fem nyopførte boligudlejningsejendomme i høj kvalitet med 46 lejligheder – beliggende i Næstved på Sydsjælland.

Projektet er under opdatering

Projektet bliver opdateret. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi har opdateret projektet.

Investér i

ROOF Invest Forsytiaparken II

Forsytiavej 1-35, 4700 Næstved

Næstved er i rivende udvikling, og det begrænsede udbud af nyere lejeboliger skaber stor efterspørgsel på lejeboligerne i Forsytiaparken. Der kan investeres i fonden med selskabsmidler, frie midler eller pensionsmidler, og overtagelse af ejendommen er den 1. juli 2022. Forsytiaparken er starten på en ny bydel i den sydlige del af Næstved få kilometer fra byens centrum, og fonden er den anden i en række af to – udbudt af ROOF Invest.

Forsytiaparken I lancerede vi i november 2021, og fonden blev fuldtegnet på mindre end 14 dage. Det var en stærk investeringscase med et gennemsnitligt årligt afkast på 11%.

Forsytiaparken II har et gennemsnitligt årligt afkast på 12,2%.

Hent præsentation
Nøgletal
ProjektsumDKK 92,9 mio.
EgenkapitalindskudDKK 28,4 mio.
Forventet afkast før skat (ROI) 12,2% p.a.
Forventet afkast efter skat (ROI) 9,2% p.a.
IRR efter skat 7,5% p.a.
Belåningsgrad 68%
MinimumsinvesteringDKK 1 mio.
Udbyderhonorar4,5%
Udskudt skatDKK 3,9 mio.
Gode grunde til at investere i ejendommen

Beliggenhed i attraktivt boligområde

Høj forrentning

Højkvalitetsbyggeri

Lave driftsomkostninger

Høj lejesikkerhed

Udlejningsgaranti

Sund økonomi

Forsytiaparken II - image 1
Forsytiaparken II - image 2
Forsytiaparken II - image 3
Forsytiaparken II - image 4
Forsytiaparken II - image 5
Yderligere info

I boligområdet, hvor ejendommen ligger, er blandt andet en hyggelig kanal og et af byens mest attraktive beboelsesområder, Digterkvarteret, ligger lige op ad Forsytiaparken. I Digterkvarteret findes bl.a. en af byens velrenommerede skoler: Lille Næstved Skole.

Den charmerende havneby Karrebæksminde ligger desuden blot få kilometer væk, og her findes bl.a. badestrande, gode spisesteder og en hyggelig velbesøgt lystbådehavn.

Næstved er i rivende udvikling og har en stigende befolkningsvækst. Snart kommer der motorvej til byen, og der er en omfattende opgradering af jernbanen i gang. Forbedringen af infrastrukturen forbinder byen bedre til resten af Danmark og er med til at gøre investeringscasen ekstra attraktiv.

Det begrænsede udbud af nyere lejeboliger i Næstved skaber stor efterspørgsel på lejeboligerne i Forsytiaparken, og der foreligger en udlejningsgaranti fra sælger på ejendommen.

Det er muligt at investere i fonden med selskabsmidler, frie midler eller pensionsmidler. Forventet overtagelse af ejendommen er den 1. juli 2022.

Vores track record taler for sig selv

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO
CEO

Camilla Dalum

cd@roofmanagement.dk
+45 53 56 00 05
Senior Investment Manager
Senior Investment Manager

Brian Rathje

br@roofmanagement.dk
+45 26 32 90 81