Amager Strandvej I
Fuldtegnet

Amager Strandvej I

Amager Strandvej I ligger tæt på Øresund og består af 32 lejligheder.

Fuldtegnet

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Fuldtegnet

Amager Strandvej I

Ved Amagerbanen 37 A-C, 2300 København S.

Boligerne i nærværende fond har et areal på 51-109 m2, og lejerne er flyttet ind i 2019.

Fra ejendommen er der adgang til parkeringskælder, hvor der både er plads til cykler, ladcykler og biler. Når pladsen på altanen ikke er nok, kan man benytte gårdrummet, som er et dejligt grønt område med masser af træer og buske.

Ejendommens lejere har desuden mulighed for at booke gæsteboliger og fælleslokale mtil festlige begivenheder.

Amager Strandpark er et indbydende og populært rekreativt område med et godt stisystem, som gør det nemt at bevæge sig rundt både med hunden, børnene og i løbeskoene.

Skriv dig op på interesselisten
Gode grunde til at investere i ejendommen

Anvisningsret – et attraktivt alternativ til forældrekøb

32 boliger – moderne og tidssvarende

Samlet areal: 2.249 m2

Minimumsinvestering DKK 750.000

Amager Strandvej I - image 1
Amager Strandvej I - image 2
Amager Strandvej I - image 3
Amager Strandvej I - image 4
Amager Strandvej I - image 5
Yderligere info

Caféliv, grønne arealer og god infrastruktur

Beliggende over for hyggelig haveforening, Sundby Sejlforening og grønne arealer, er der tale om én af de mest ideelle placeringer i et område med strand, lækre restauranter og caféer – og ikke mindst masser af kultur- og sportsaktiviteter. Både Kgs. Nytorv og Operaen kan nås på cykel på under 10 minutter. Desuden ligger Københavns Lufthavn kun få minutter væk med metroen.

Amager Strandvej har over de seneste 15 år været igennem en kolossal udvikling. Fra et lidt hensygnende område til i dag at udgøre et meget attraktivt beboelsesområde, hvor de tidligere badestrande er opgraderet med topmoderne forhold med en menneskeskabt lagune, hvor man trygt kan prøve kræfter med roning, kajaksejlads, kite- og windsurfing, og få lidt mere vind i sejlene på det åbne hav på den anden side. Beachvolley-, petanque- og boldbaner benyttes flittigt på de store grønne arealer, som også er ideelle til cykel-, løbe- og gåture.

Vores track record taler for sig selv

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

Thomas Borg
CEO

Thomas Borg

t.borg@nectaram.com
+45 26 80 16 10
Bjørk Krogshave
Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

bk@roofmanagement.dk
+45 27 78 64 40