ROOF Management

Teamet

Teamet

Camilla Dalum er oprindeligt uddannet advokat og har arbejdet med fast ejendom og ejendomsinvesteringer i mere end 10 år.

Camilla har tidligere arbejdet hos Accura Advokatpartnerselskab samt som chefjurist hos Gefion Group A/S.

Camilla har som administrerende direktør det daglige ansvar for ROOF Management. Det er Camillas vision, at ROOF Management skal blive Danmarks bedste nicheforvalter inden for boligudlejningsejendomme ved at levere et højt niveau af service bl.a. ved at kommunikere meget transparent samt ved at drifte ejendommene med særligt fokus på detaljen og med godt og nært samarbejde med alle relevante aktører omkring ejendommen.

Camilla har en personlig passion for bæredygtighed, samfundsmæssigt ansvar og ligestilling indenfor ejendomsinvesteringer, hvilket ROOF Managements strategi også er meget påvirket af.

Brian har en baggrund som Cand. Merc i finansiering og regnskab fra CBS og har 20 års erfaring inden for den finansielle branche, herunder de seneste 10 år i krydsfeltet mellem fast ejendom, finansiering og investeringer.

Brian har tidligere arbejdet som finansiel rådgiver på større ejendomstransaktioner og restruktureringer for Catella Corporate Finance A/S. Senest har han arbejdet med direkte investeringer i boligejendomme hos Heimstaden.

Hos ROOF Management er Brian ansvarlig for investeringsfunktionen med primær fokus på at source, screene og drive indkøbsprocessen af ejendomme til selskabets fonde.

Nils har mere end 20 års erfaring med forvaltning af ejendomsinvesteringer i selskabsform og har både været med i såvel ejendomsmarkedets opgangstider, men også under finanskrisens svære tid.

Nils har oprindeligt en stærk finansiel baggrund fra banksektoren. De seneste mange år har Nils været ansvarlig for fund management aktiviteterne i en lang række større Private Equity Real Estate fonde, senest har Nils været vicedirektør og partner  i Thylander Gruppen.

Hos ROOF Management har Nils det daglige ansvar for fund management aktiviteterne.

Kim har mere end 10 års erfaring fra den finansielle sektor som investeringsrådgiver med fokus på aktier, obligationer og fonde til både private kunder og erhvervskunder.  Hans erfaring omfatter bl.a. stillinger hos Nykredit, Danske Bank og Danske Bank Wealth Management.

Kim har en HD (F) og er eksamineret finansrådgiver indenfor formuerådgivning.

Kim er en del af salgsafdelingen, hvor han varetager kontakten med investorerne hos ROOF Invest.

Frederik har nogle års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han har arbejdet som Account Executive for Fisher Investment Europe i London. Fokusområdet lå her på at etablere kontakten til private velhavere og varetage første led af salgsprocessen. Frederik har derudover arbejdet som Ejerskiftekonsulent hos Nykredit, hvor han har afdækket kunders behov og varetaget hele salgsprocessen af forsikringsløsninger.

Frederik er uddannet cand.it. – Webkommunikation med specialisering indenfor interaktionsdesign fra Syddansk Universitet.

Frederik er en del af salgsafdelingen, hvor han etablerer og varetager kontakten med investorerne hos ROOF Invest.

Nick er oprindeligt uddannet advokat og har arbejdet med fast ejendom, udviklingsprojekter og ejendomsinvesteringer i en længere årrække.

Nick har tidligere arbejdet som advokat hos Solstra Capital Partners A/S og hos Accura Advokatpartnerselskab. Derudover har Nick slået sine folder som underviser på Københavns Universitet, Juridisk Fakultet.

Hos ROOF Management har Nick ansvar for bl.a. ejendomsfonde.

Katrine er uddannet Finansbachelor med speciale indenfor ejendomsadministration i 2018 fra Copenhagen Business Academy.

Katrine har tidligere været 4,5 år hos FH Management som studentermedarbejder, praktikant og sidenhen som Asset Manager. I denne position var Katrine bl.a. med til at opføre 50 nybyggede lejligheder, etablering af tagboliger i uudnyttede tagetage samt byggestyring af renoveringsprojekter.

Hos ROOF Management varetager Katrine det daglige ansvar for drift, optimering og udvikling af de ejendomme, som ROOF Management har under forvaltning.

Mikkel er uddannet Cand.merc. i virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School. Han har tidligere siddet som Marketing Manager hos JUC – Danmarks største udbyder af juridisk efteruddannelse til både advokat- og ejendomsbranchen.

Mikkel brænder for den strategiske marketing-disciplin og for at sikre det rette indhold til de rette modtagere på de rette kanaler.

Hos ROOF Management er han være med til at sikre en strømlinet marketing- og kommunikationsindsats over for både nuværende og potentielle investorer.

Mette er uddannet Cand.comm. fra Roskilde Universitet og har syv års erfaring med content på flere niveauer. Tidligere har hun bl.a. været webredaktør hos Bonnier Publications og SEO Manager hos Egmont Publishing.

Mette brænder for klar og tydelig kommunikation og samspillet mellem de forskellige kanaler og platforme. Hos ROOF Management skal hun sikre den skriftlige kommunikation til nuværende og potentielle investorer.

Hun er ny i ejendoms- og investeringsbranchen, men deler ROOF Managements syn på bæredygtighed og samfundsmæssigt ansvar. Derudover har hun en stærk tro på, at ejendomsinvestering vinder frem blandt nye målgrupper og ser frem til at bidrage til at få eksempelvis flere kvinder med – bl.a. ved hjælp af skarp og målrettet kommunikation.

Birgitte har mangeårig erfaring fra forskellige typer virksomheder som sekretær og koordinator og har senest arbejdet som advokatsekretær hos Plesner Advokatpartnerselskab.

Hos ROOF Management varetager Birgitte administrative opgaver i relation til investorer og de selskaber, som ROOF Management har under forvaltning.

Simone er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Som en del af dette, har hun også studeret fagene Social Media, Anthropoly og Advertising and Cultural på University of Canterbury i New Zealand.

Senest har Simone arbejdet for reklamebureauet Kunde & Co, hvor hun styrede virksomhedens interne kommunikation og afprøvede rollen som Media Planner i deres medieafdeling. Hun har også tidligere erfaring fra Aller Media, hvor hun var digital praktikant.

Hos ROOF Management producerer og håndterer Simone content til sociale medier.

Sólvá er studentermedhjælper hos ROOF Management og studerer samtidig på den juridiske kandidatuddannelse på Københavns Universitet. Hun har tidligere arbejdet med kontraktudformning og anden juridisk rådgivning i mindre virksomheder.

Sólvá har en baggrund med bestyrelsesarbejde og seks års erfaring som bestyrelsesmedlem og -formand i større og mindre organisationer.

Hos ROOF Management beskæftiger Sólvá sig med juridiske opgaver relateret til compliance samt bestyrelses- og investorservicering.

Bestyrelsen

 • Peter Lindegaard
 • Bestyrelsesformand
 • Peter Lindegaard
 • Bestyrelsesformand

Peter er Investeringsdirektør i Industriens Pension og har i en lang årrække arbejdet i forskellige chefroller inden for investering i både Nordea og Danica Pension. Peter har stor erfaring med investeringer, risikostyring og opbygning af solide porteføljer.

 • Thomas Hvalsø Hansen
 • Næstformand
 • Thomas Hvalsø Hansen
 • Næstformand

Thomas er tidligere COO hos European Energy A/S, der udvikler, opsætter og driver vind- og solparker, samt adm. direktør hos GW Energi A/S.
Thomas har mange års erfaring fra software og media industrien bl.a. Aller Media – og har været næstformand siden november 2020.

 • Pernille Sandberg Bech
 • Bestyrelsesmedlem
 • Pernille Sandberg Bech
 • Bestyrelsesmedlem

Pernille er CEO og stifter af Goodtalks. Hun har en baggrund som CHRO hos Aleris-Hamlet Hospitaler og HR & Kommunikationsansvarlig hos Falck Assistance.

Pernille er en respekteret HR-profil, som er meget synlig i iværksættermiljøet, mediebilledet og særligt på LinkedIn, hvor hun motiverer til personlig udvikling og skriver om og til ledere.

Hun har stor erfaring med community, brandbuiling og ledelse og kan bidrage til ROOF på mange niveauer.

 • Lars Brondt
 • Bestyrelsesmedlem
 • Lars Brondt
 • Bestyrelsesmedlem

Lars Brondt er uddannet advokat og har +18 års erfaring med ejendomme og entrepriseret. Han har en baggrund som direktør hos EjendomDanmark og kommerciel direktør hos Newsec Property Asset Management samt partner i Stronghold Invest AB.

I dag er Lars COO i en privatejet ejendomskoncern og her ansat i Hovedstadens Ejendomsadministration A/S.

Lars sidder også i bestyrelsen i en anden dansk PropTech virksomhed, nemlig Estaid, som er en digital platform, der giver let adgang til og overblik over alle ejendomsdata til branchens professionelle aktører.