ROOF Invest og OWNRS

Teamet

Teamet

Camilla Dalum er oprindeligt uddannet advokat og har arbejdet med fast ejendom og ejendomsinvesteringer i mere end 10 år.

Camilla har tidligere arbejdet hos Accura Advokatpartnerselskab samt som chefjurist hos Gefion Group A/S.

Camilla har som administrerende direktør det daglige ansvar for ROOF Management. Det er Camillas vision, at ROOF Management skal blive Danmarks bedste nicheforvalter inden for boligudlejningsejendomme ved at levere et højt niveau af service bl.a. ved at kommunikere meget transparent samt ved at drifte ejendommene med særligt fokus på detaljen og med godt og nært samarbejde med alle relevante aktører omkring ejendommen.

Camilla har en personlig passion for bæredygtighed, samfundsmæssigt ansvar og ligestilling indenfor ejendomsinvesteringer, hvilket ROOF Managements strategi også er meget påvirket af.

Nils har mere end 20 års erfaring med forvaltning af ejendomsinvesteringer i selskabsform og har både været med i såvel ejendomsmarkedets opgangstider, men også under finanskrisens svære tid.

Nils har oprindeligt en stærk finansiel baggrund fra banksektoren. De seneste mange år har Nils været ansvarlig for fund management aktiviteterne i en lang række større Private Equity Real Estate fonde, senest har Nils været vicedirektør og partner  i Thylander Gruppen.

Hos ROOF Management har Nils det daglige ansvar for fund management aktiviteterne.

Nick er oprindeligt uddannet advokat og har arbejdet med fast ejendom, udviklingsprojekter og ejendomsinvesteringer i en længere årrække.

Nick har tidligere arbejdet som advokat hos Solstra Capital Partners A/S og hos Accura Advokatpartnerselskab. Derudover har Nick slået sine folder som underviser på Københavns Universitet, Juridisk Fakultet.

Hos ROOF Management har Nick ansvar for bl.a. ejendomsfonde.

Kim har mere end 10 års erfaring fra den finansielle sektor som investeringsrådgiver med fokus på aktier, obligationer og fonde til både private kunder og erhvervskunder.  Hans erfaring omfatter bl.a. stillinger hos Nykredit, Danske Bank og Danske Bank Wealth Management.

Kim har en HD (F) og er eksamineret finansrådgiver indenfor formuerådgivning.

Kim er en del af salgsafdelingen, hvor han varetager kontakten med investorerne hos ROOF Invest.

Frederik har nogle års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han har arbejdet som Account Executive for Fisher Investment Europe i London. Fokusområdet lå her på at etablere kontakten til private velhavere og varetage første led af salgsprocessen. Frederik har derudover arbejdet som Ejerskiftekonsulent hos Nykredit, hvor han har afdækket kunders behov og varetaget hele salgsprocessen af forsikringsløsninger.

Frederik er uddannet cand.it. – Webkommunikation med specialisering indenfor interaktionsdesign fra Syddansk Universitet.

Frederik er en del af salgsafdelingen, hvor han etablerer og varetager kontakten med investorerne hos ROOF Invest.

Katrine er uddannet Finansbachelor med speciale indenfor ejendomsadministration i 2018 fra Copenhagen Business Academy.

Katrine har tidligere været 4,5 år hos FH Management som studentermedarbejder, praktikant og sidenhen som Asset Manager. I denne position var Katrine bl.a. med til at opføre 50 nybyggede lejligheder, etablering af tagboliger i uudnyttede tagetage samt byggestyring af renoveringsprojekter.

Hos ROOF Management varetager Katrine det daglige ansvar for drift, optimering og udvikling af de ejendomme, som ROOF Management har under forvaltning.

Birgitte har mangeårig erfaring fra forskellige typer virksomheder som sekretær og koordinator og har senest arbejdet som advokatsekretær hos Plesner Advokatpartnerselskab.

Hos ROOF Management varetager Birgitte administrative opgaver i relation til investorer og de selskaber, som ROOF Management har under forvaltning.

Foto på vej
Foto på vej
Foto på vej
Foto på vej

Bestyrelsen

 • Peter Lindegaard
 • Bestyrelsesformand
 • Peter Lindegaard
 • Bestyrelsesformand

Peter er Investeringsdirektør i Industriens Pension og har i en lang årrække arbejdet i forskellige chefroller inden for investering i både Nordea og Danica Pension. Peter har stor erfaring med investeringer, risikostyring og opbygning af solide porteføljer.

 • Bettina Lange
 • Bestyrelsesmedlem
 • Bettina Lange
 • Bestyrelsesmedlem

Bettina er Landechef hos Castellum Danmark A/S og overordnet ansvarlig for Castellums aktiviteter i Danmark. Bettina har en bred erfaring fra ejendomsbranchen med særlig fokus på ledelse, transaktioner, projektudvikling og asset management fra bl.a. NCC, DEAS.

Bettina har været bestyrelsesmedlem siden september 2020.

 • Malene Ehrenskjöld
 • Bestyrelsesmedlem
 • Malene Ehrenskjöld
 • Bestyrelsesmedlem

Malene er uafhængig konsulent hos NORD.Investments A/S. Malene har mange års erfaring fra den finansielle sektor i Danmark og udlandet, bl.a. fra Nordea. Malene har bl.a. haft fokus på områder såsom regulering, compliance og risikostyring. Senest har Malene været hos BI Management A/S som adm. direktør.

Malene har været bestyrelsesmedlem siden oktober 2020.

 • Thomas Hvalsø Hansen
 • Næstformand
 • Thomas Hvalsø Hansen
 • Næstformand

Thomas er tidligere COO hos European Energy A/S, der udvikler, opsætter og driver vind- og solparker, samt adm. direktør hos GW Energi A/S.
Thomas har mange års erfaring fra software og media industrien bl.a. Aller Media – og har været næstformand siden november 2020.