Karriere

Vil du arbejde for en innovativ udbyder af ejendomsfonde?

Følg med her på siden, hvor vi løbende slår alle stillinger hos ROOF Management op

Ledige jobs

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Mosaik

Hvad laver ROOF Management?

ROOF Management A/S er en nichevirksomhed, der gerne vil skille sig markant ud i den danske ejendomsbranche ved at gøre tingene på en anderledes og innovativ måde. Vi er en ejendomsforvalter med store vækstambitioner og specialiseret i forvaltning af alternative investeringsfonde med boligudlejningsejendomme, som vi udbyder til vores investorer. Pt. har vi ejendomme for ca. 1 mia. under forvaltning.

Job i hjertet af København

Vi har kontor midt på Strøget i København, lige ved Storkespringvandet.

Atmosfæren hos ROOF

Atmosfæren på kontoret er uformel, men professionel. Vi bærer stærke værdier om ordentlighed, arbejdsglæde og har høje ambitioner. Vi tror på, at god trivsel for hver enkelt medarbejder medfører et ansvar og lyst til at lære nyt hver dag.

Hvem er vi?

Vi er en flok dedikerede ejendomsfolk i færd med at skabe Danmarks bedste nicheforvalter indenfor boligejendomme. Vi har investorernes interesser i fokus, hvilket blandt andet betyder en professionel og ”hands on” drift af vores ejendomme. Vores kerneværdier rummer tillid og arbejdsglæde, og vi tror på, at godt kollegaskab og høj grad af autonomi skaber den bedste virksomhed.