TOBAKSKOLLEGIET

175 attraktive studieboliger i Søborg

I Søborg ved København er fabrikker og kontorbygninger, der tidligere har tilhørt Skandinavisk Tobakskompagni, omdannet til 175 moderne studieboliger. Lejlighederne har et areal på 27-51 m² og har været fuldt udlejet siden august 2018.

Hvorfor investere i projektet?

  • Gns. forrentning af den investerede kapital på ca. 11% p.a.
  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til forældrekøb
  • 175 boliger – moderne og tidssvarende
  • Samlet areal: 5.562 m2
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Samlet projektsum udgør DKK 239,9 mio
FULDTEGNET

Skriv dig på interesselisten

Tobakskollegiet er meldt fuldtegnet, men vi starter løbende nye projekter. Tjek ROOF Invest for seneste projekt, eller skriv dig på interesselisten her.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
OMRÅDET

Tobaksbyen – en ny, spirende bydel

Ejendommen er beliggende i ”Tobaksbyen”, som er en ny, spirende bydel i Søborg. Bydelen vil bestå af en kombination af boliger, kontor, hotel, café og fitness, som vil være rammen om et pulserende liv. Samtidig fremstår bydelen grøn og imødekommende.

Der er allerede bygget et moderne fitnesscenter, 16 rækkehuse og 16 lejligheder, kontorhus med plads til cirka 800 personer, ”Company House”, samt en café med tagterrasse, som et naturligt samlingssted for de studerende. Herudover er det planlagt at opføre yderligere et kontorhus, et hotel, parkeringshus samt 260 boliger.

Tobakskollegiet ligger i cykelafstand til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Copenhagen Business School (CBS). Med busstop og stoppested for den kommende letbane lige uden for døren kan ejendommens beboere være i København, Lyngby og andre nærliggende byer på 10-20 minutter.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Per i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Per eller send en mail, hvis du har spørgsmål.