RYPARKENKOLLEGIET

133 studieboliger på Østerbro

På Hans Knudsens Plads på Østerbro er opført et moderne og tidssvarende kollegie, Ryparkenkollegiet, bestående af 133 moderne studieboliger. Lejlighederne har et areal på gennemsnitlig 36m², og lejerne flyttede ind i august 2020.

Hvorfor investere i projektet?

  • Afkast på ca. 9,6% p.a.
  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til forældrekøb
  • 133 boliger – moderne og tidssvarende
  • Samlet areal: 4.805 m2
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Samlet projektsum udgør DKK 257 mio
FULDTEGNET

Skriv dig på interesselisten

Ryparkenkollegiet er meldt fuldtegnet, men vi starter løbende nye projekter. Tjek ROOF Invest for seneste projekt, eller skriv dig på interesselisten her.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
OMRÅDET

Flere store uddannelsesinstitutioner ligger lige om hjørnet

Beliggenhed vil altid være grundstenen i en succesfuld ejendomsinvestering. København imødekommer de krav, som boligsøgende oftest stiller til en kommende bolig: Nærhed til job eller uddannelsessted, god infrastruktur samt et attraktivt by- og kulturliv.

De mange muligheder København tilbyder, medfører blandt andet, at der over de næste 10 år forventes en tilflytning til København på cirka 100.000 personer med en overvægt af unge. Da der pt. kun er planer om, at der skal bygges boliger til cirka 45.000, og heraf kun 6.000 studieboliger, giver det en konstant, høj efterspørgsel på studieboliger.

Ryparkenkollegiet lever til fulde op til alle vores udvælgelseskriterier om attraktiv beliggenhed, markedskonform og budgetteret leje og imødekommer også den enorme efterspørgsel, der er på studieboliger i København.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Kim i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Kim eller send en mail, hvis du har spørgsmål.