FUGLEBAKKEKOLLEGIET

143 studieboliger i København NV

I Københavns nordvestkvarter tæt på Frederiksberg er opført et moderne og tidssvarende kollegie, Fuglebakkekollegiet, bestående af 71 moderne studieboliger og 72 værelser beliggende i 18 delelejligheder til udlejning. Studieboligerne er på 35-48 m2 og delelejlighederne er på 93-98 m2. Kollegiet har været fuldt udlejet siden 2019.

Hvorfor investere i projektet?

  • Gns. forrentning af den investerede kapital på ca. 11% p.a.
  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til forældrekøb
  • 143 boliger – moderne og tidssvarende
  • Samlet areal: 4.267 m2
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Samlet projektsum udgør DKK 198,5 mio
FULDTEGNET

Skriv dig på interesselisten

Fuglebakkekollegiet er meldt fuldtegnet, men vi starter løbende nye projekter. Tjek ROOF Invest for seneste projekt, eller skriv dig på interesselisten her.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
OMRÅDET

Københavns nordvestkvarter er blevet hipt

Beliggenhed vil altid være grundstenen i en succesfuld ejendomsinvestering. Ballerup imødekommer de krav, som boligsøgende oftest stiller til en kommende bolig: nærhed til job eller uddannelsessted, god infrastruktur samt et attraktivt by- og kulturliv.

Ejendommen er beliggende i Københavns nordvestkvarter, som de sidste 5 år har udviklet sig til et meget hipt og attraktivt område af København. Bodegaen er blevet til ølbar og grønthandleren til gourmet-pizzeria. Området byder på spændende caféer, mange forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder, fitnesscentre, andre sportsfaciliteter og ikke mindst offentligt transport.

Fuglebakkekollegiet er meget centralt beliggende i forhold til de fleste uddannelsesinstitutioner i København. Fra de kommende studieboliger er der omkring 2 km til henholdsvis Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg, Københavns Universitet, Panum Instituttet og mellem 2 og 5 km til Københavns Universitets øvrige fakulteter, som er fordelt ud over København.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Kim i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Kim eller send en mail, hvis du har spørgsmål.