AMAGERSTRANDVEJ II

23 boliger på Amager Strandvej

På Amager Strandvej er der bygget 23 boliger i varieret boligmasse med stor risikospredning. Boligerne er fordelt på to ejendomme med 16 lejligheder og 7 byhuse. Lejlighederne og byhusene er placeret med en attraktiv beliggenhed tæt på vandet og Københavns Centrum.

Hvorfor investere i projektet?

  • Gns. forrentning af den investerede kapital på ca. 9,5% p.a.
  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til lejlighedskøb
  • Indflytningsklart den 1. december 2020
  • 23 boliger – varieret boligmasse med stor risikospredning
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • Opsparing på ca. DKK 1,3 mio. efter 10 år ved investering på DKK 750.000.
  • Ejerandel på 10% ved indskud på DKK 3,505 mio.
  • Samlet projektsum udgør DKK 99,6 mio
FULDTEGNET

Skriv dig på interesselisten

Amager Strandvej II er meldt fuldtegnet, men vi starter løbende nye projekter. Tjek ROOF Invest for seneste projekt, eller skriv dig på interesselisten her.
OMRÅDET

Et meget attraktivt beboelsesområde med en menneskeskabt lagune, trendy caféer m.m.

Beliggende over for hyggelig haveforening, Sundby Sejlforening og grønne arealer, er der tale om én af de mest ideelle placeringer i et område med strand, lækre restauranter
og caféer – og ikke mindst masser af kultur- og sportsaktiviteter. Både Kgs. Nytorv og Operaen kan nås på cykel på under 10 minutter. Desuden ligger Københavns Lufthavn kun få minutter væk med metroen.

Amager Strandvej har over de seneste 15 år været igennem en kolossal udvikling. Fra et lidt hensygnende område til i dag at udgøre et meget attraktivt beboelsesområde, hvor de tidligere badestrande er opgraderet med topmoderne forhold med en menneskeskabt lagune, hvor man trygt kan prøve kræfter med roning, kajaksejlads, kite- og windsurfing, og få lidt mere vind i sejlene på det åbne hav på den anden side. Beachvolley-, petanque- og boldbaner benyttes flittigt på de store grønne arealer, som også er ideelle til cykel-, løbe- og gåture.

Amager Strandpark er et særdeles indbydende og populært rekreativt område med et enormt stisystem, der gør det nemt at bevæge sig rundt både med hunden, børnene og i løbeskoene. Som næsten-nabo til Amager Strandvej II ligger Kløvermarkens Idrætsanlæg – et stort grønt område, som udelukkende består af udendørs boldbaner.

ROOF INVEST

Din sikkerhed for en tryg ejendomsinvestering

Med ROOF Invest tilbyder vi attraktive og langsigtede boligejendomsinvesteringer til investorer med en investerbar formue på mindst DKK 750.000.

Vi udbyder ejendomme på de bedste beliggenheder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale, og hvor der er grundlag for en sund og positiv drift gennem hele budgetperioden uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi lægger desuden stor vægt på en god, transparent og gennemtænkt finansieringspakke med afvikling af gæld og attraktiv forrentning af den indskudte kapital. På denne måde sikrer vi dig fuld tryghed i din investering og de bedste forudsætninger for at gøre en god forretning.

Nøje indkøbte projekter
Vi håndplukker boligprojekter i attraktive områder i Danmark, hvor vi ser et langsigtet lejepotentiale
Vi klarer al administration
Vores specialister håndterer og varetager alle administrative opgaver i tæt samarbejde med nøje udvalgte underleverandører
Favorable afkast
Du kan se frem til afkast fra din investering gennem hele projektperioden
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Kim i dag

Vi er altid klar til en dialog om investering i ejendomsmarkedet, så ring til Kim eller send en mail, hvis du har spørgsmål.